Internet til camping eller sommerhus

internet camping

Internet på ferien er et must for de fleste i dag, da det giver adgang til en masse spændende underholdning, som kan være nyttigt hvis vejret ikke er til at være udenfor.

5G Mobilt bredbånd

I Danmark er netværket med mobilt bredbånd blevet rigtig godt, og mange steder kan du få 5G dæking, hvilket betyder at du kan få lynhurtigt internet hvis du har en 5g router eller 5g telefon som kan bruges som router. Et abonnement med fri data kan fås til en fornuftig pris, og du kan evt. overveje at skifte det ud med dit tradtionelle bredbånd hjemme.

Når du så tager et sted hen på tur eller ferie, så kan du bare tage dit internet med dig. Ofte ønsker mange at bruge deres ferier og weekender uden alt for meget teknologi, men med den løsning vi foreslår, så der det muligt at slå internettet fra, så man ikke lader sig friste. Du slipper simplethen bare for routeren, og så er der ikke længere adgang til nettet.

Har du et mobilabonnement med fri data, så kan du bruge telefonen som modem, hvilket er en billig og meget god løsning for langt de fleste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *