Foldemadras til familien

foldemadras

Enhver familie med børn de bør overveje at købe en af de meget populære foldemadrasser, som i dag findes i et hav af udgaver. Det gode ved foldemadssen er, at den kan bruges til mange forskellige ting. Det kan være som tumlemadras, som puf, gæsteseng eller hyggeplads for hele familien.

Hvad skal man vælge?

Der findes som sagt mange forskellige modeller og kvaliteten er langt fra den samme og det samme gælder for prisen. Generelt kan man dog sige at pris og kvalitet hænger godt sammen. Af samme grund vil anfefale at man køber en af de dyre produkter, da kvaliteten simpelthen skal være i orden, hvis den skal kunne holde til at hele familien bruger den.

Vi anbaler derfor primært foldemadrasser fra By Klipklap, men også Accordion fra Innovation Living er et godt valg, men ønsker du at et bedre overblik over marekdet for foldemadrasser så besøg denne side.

Prisniveau

En stor foldemadras fra By Klipklap vil koste ca. 5.000 kr. til gengæld vil den også holde i rigtig rigt mange år, da kvaliteten er helt i top, og som bonus er designet meget flot, så du kan have madrassen fremme i stuen eller hvor du har lyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *